Separering af kloak

Hos GraveNissen er vi eksperter i separering af kloak og har udført det for en bred vifte kunder i særligt Esbjerg og Ribe, som er vores primære domæne. I takt med at regnmængderne bliver større, lægger det et enormt pres på kloaknettet. Tilstopning forekommer relativt ofte – særligt i forbindelse med skybrud. Der er derfor al mulig god grund til at få separering af kloak, således at spildevandet fra bad, toilet og køkken kan afledes korrekt og aftage en del af presset, når store regnmængder skyller ind over land. Vi hjælper gerne med kloakseparering, såfremt du ønsker at afhjælpe presset på kloak og rensningsanlæg.

Flere mennesker lægger pres på kloaknettet

En kombination af befolkningstilvækst og mere vand fra oven skaber et unødigt stort pres på kloaknettet. Et kloaknet der ikke kan holde til de tiltagende mængder, hvilket på sigt kan få store konsekvenser. De nuværende kloaker er ikke dimensioneret til det kommende pres, hvorfor behovet for at få separering af kloak er større end nogensinde før. Hyppigere belastning af kloaknettet er med til at fremskynde efterspørgslen på løsninger, hvorfor det er såvel private som offentlige og erhverv, der mærker et behov for at gøre noget ved situationen, før det er for sent.

Vær proaktiv og bestil separering af kloak allerede nu

Langt størstedelen af landets kommuner er i færd med at adskille kloakkerne, således at de lever op til samfundets og forsikringsselskabernes stigende krav til kloaknettet, miljøbeskyttelsesloven og spildevandsbekendtgørelsen. Derfor hjælper vi også gerne dig med at etablere et nyt kloaksystem til spildevand, som har de rette dimensioner til at kunne klare presset fra flere mennesker og mere regnvand. Ved at være proaktiv kan du være forudseende og komme eventuelle problemer i forkøbet. Uanset om du er privat person eller træffer beslutninger på vegne af en kommune, kan vi hjælpe dig med en holdbar løsning, der skaber tryghed og sikkerhed i hverdagen.

Lad os hjælpe dig med separering af din kloak

Går du og overvejer, om du skal investere i separering af kloak, står vi gerne til rådighed med henblik på at give dig professionel råd og vejledning. Det er i alles interesse at etablere en separat kloak til spildevand, som imødekommer lokalområdets behov. Derfor giver vi gerne en konkret vurdering af, hvad skal til i dit tilfælde samt kommer med et uforpligtende tilbud. Ved at få en separat kloak til spildevand bliver det nemmere for regnvandet at løbe direkte ud i søer og vandløb. Det gør belastningen mindre, hvilket i sidste ende kan resultere i, at spildevandafgiften vil falde. Uanset om du skal bygge nyt hus, eller om du overvejer at få ny kloak på en gammel grund, er vi parate til at løfte opgaven for dig, så du ikke skal bekymre dig om noget som helst.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 93 86 75 25 eller skriv til gert@gravenissen.dk.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os