Belægning

Belægning af bl.a. terrasser og indkørsler

Belægning i esbjeg og ribe – Alt indenfor belægning

Hos GraveNissen har vi mange års ekspertise inden for belægning og belægningsarbejde. Vi kører hovedsagligt i Esbjerg og Ribe, hvor vi gennem mange år har glædet vores kunder med gode og flotte løsninger. Overvejer du at gøre noget ved den gamle indkørsel, skal der anlægges ny terrasse eller måske en sti i haven, tilbyder vi at udføre det for dig til en konkurrencedygtig pris. Vi udfører alt inden for komplet belægningsarbejde på terrasser, indkørsler og meget andet, hvor du har behov for en professionel fagmand, der forstår at levere et flot resultat. Vi er et yderst seriøst foretagende, som favner en lang række forskelligartede kompetencer inden for belægning. Du kan derfor være sikker på, at vi altid kan sammensætte et team til at hjælpe dig i mål med din forespørgsel.

Professionel og kompetent belægning

Belægning med fliser eller belægningssten er et tungt og meget tidskrævende præcisionsarbejde, som kræver indgående viden, erfaring og ikke mindst teknisk snilde. Det er helt essentielt for det færdige resultat, at det bliver udført korrekt og omhyggeligt fra start til slut. Hos GraveNissen er vi professionelle og kompetente håndværkere, som arbejder med stor faglig integritet, hvilket sikrer dig det bedst mulige resultat og udseende, som holder i mange år. Vi forstår at optimere arbejdet med henblik på så lidt vedligeholdelse som muligt. Vi hjælper også til med at sætte højder og fald med rotorlaser, og graver faskiner ned til regnvandsbortledning m.m.

Få sparring og rådgivning

Uanset hvad du overvejer at få udført inden for belægning, er vi klar med grundig rådgivning og vejledning i øjenhøjde. Vi måler os selv på kunders tilfredshed, hvorfor vi gør alt, vi kan for at give dig gode råd til, hvordan en mulig løsning kan se ud. Trænger du til forandring, kan det være en rigtig god investering, der kan give et helt nyt udseende samt skabe nyt liv. Vi har masser af gode idéer til, hvordan det gøres, da vi har hjulpet et væld af tilfredse kunder med belægning til både have og indkørsel. Vi har en lang række forskellige belægningssten, hvorfor du kan få det, som du vil have det. Har du særlige ønsker eller behov, er vi naturligvis parate til at imødekomme disse så vidt muligt.

Vi har alt i sten til belægning

Skal du have anlagt trapper, sti, terrasse, større pladser med fliser eller lignende? Vi har alt i sten, så der er noget for enhver smag. Kontakt os for at høre nærmere om dine muligheder, så vi sammen kan finde den løsning, der matcher dig og dit hus og have bedst. Vi udfører belægningsopgaver for såvel private som erhverv, så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har en større eller mindre opgave, som kræver en dygtig og kvalitetsbevidst ekspert inden for belægning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon Jan: 21 75 13 89 / Casper: 25 59 29 26 eller skriv til jan@gravenissen.dk / casper@gravenissen.dk

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os