Udrulning og såning af græs samt andet have arbejde i Esbjerg, Ribe og omegn

Såning af græs og rullegræs til private og erhverv

Er du på udkig efter et professionelt firma til anlægning af græsplæne for private eller erhverv? Vi kan hjælpe med alt fra såning af græs til diverse former for anlægning og belægning i Esbjerg, Bramming og Ribe.

Hos GraveNissen har vi nemlig mere end 20 års egenhændig erfaring med opgaver inden for have og anlæg, herunder udrulning eller såning af græs på store og små arealer. Det gør ingen forskel om du har en lille plæne eller brug for hjælp til et stort, grønt område i kommunalt regi. Vi står klar til at yde den bedste hjælp og finde en løsning, der imødekommer alle dine behov.

Vi går op i kvalitet

Gravenissen er et kvalitetsbevidst firma, som tager alle vores kunder lige alvorligt, hvor alle opgaver er velkomne. Etablering og anlægning af græsplæne er et teknisk stykke arbejde, som vi mestrer til perfektion. Tag derfor fat i os, når du skal have ny græsplæne, så det bliver gjort ordentligt.

Have og anlæg – Kvalitet frem for alt

For at få den flotteste græsplæne overhovedet skal den anlægges med omhu. Vi har de rette redskaber, som skaber fundamentet for en succesfuld etablering af græsplænen. Hos GraveNissen har vi fokus på den gode kvalitet i alle henseender. Derfor kan du altid se frem til at modtage en fornem service og et slutprodukt, der lever op til dine forventninger.

Du skal være 100% tilfreds

Da vi er et rutineret firma, som lever af glade og tilfredse kunder, har du derfor en sikkerhed for, at alt bliver udført korrekt, når står for anlægning og såning af græs hos dig. Vi følger altid vores opgaver til dørs, således at vi sikrer, at du er helt 100% tilfreds med det udførte arbejde. En lækker græsplæne kan tilføre nyt liv og masser af grønt, som skaber masser af luftforandring.

Lad os om at anlægge græsplæne hos dig, så du får den grønne græsplæne, som gør din have ekstra indbydende.

Vi ved alt om såning af græs og græsplæner

Uanset hvilke forventninger eller ønsker du har for din græsplæne, er omhyggelig jordbehandling før såning en vigtig forudsætning. Hvad end du ønsker anlægning af en økologisk eller konventionel græsplæne, gælder der de samme forudsætninger for at få en sund og flot græsplæne.

Ved udrulning og såning af græs, må råjorden ikke være komprimeret, da det forhindrer dræning af overskudsvand, samt forhindrer vand i at stige op nedefra ved tørke. Jorden skal have den optimale struktur, således at græsrødderne har optimal adgang til ilt og vand.

Hos GraveNissen har vi anlagt masser af græsplæner, hvorfor vi ved, hvad der skal til for at etablere et godt fundament, som giver græsset favorable vilkår til at vokse sig stærk og prægtig. Tag fat i os, hvis du har brug for hjælp til at finde ud, hvordan din pæne skal anlægges.

Giv din græsplæne de bedste vilkår

Der er mange ting, du kan gøre for at holde din græsplæne ved lige. Ved anlægning og såning af græs og plæner sørger man for, at der ikke er ukrudt og andet, der kan forhindre en normal vækst. Det er næsten uladsiggørligt at slippe 100% af med det, men gør du dit til at holde det på afstand i større eller mindre grad, får græsset også bedre vilkår til at gro, når det har fri passage.

Savner du en flot, ny græsplæne, kigger vi gerne forbi og har masser af gode idéer til, hvordan vi kan anlægge en plæne hos dig.

Fræsning

GraveNissen kan lejes til fræsning af jordstykker med lille traktor og fræser.

Efter fræsning er jorden grundigt endevendt og løsnet en dybde på ca. 20 cm – perfekt ved etablering af køkkenhave eller ny græsplæne, men også gavnlig ved “renovering” af en gammel græsplæne.

Kontakt os hvis du vil have en hånd til såning af græs

Kontakt os for at høre nærmere på telefon Jan: 21 75 13 89 eller skriv til jan@gravenissen.dk. Vi kører gerne til Esbjerg, Ribe og Bramming samt omegn, for at hjælpe dig med såning af græs, andet havearbejde og anlægning af græsplæne.

Såning af græs i Esbjerg

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os