Jordvarme i Esbjerg, Ribe og omegn

Overvejer du at etablere jordvarme i Esbjerg og Ribe til hjemmet eller firmaet? Hos Gravenissen tilbyder vi nedgravning af jordvarmevarmeslanger til både private og virksomheder. Det er en af vores absolutte forcer, som vi har stor erfaring med gennem mange år. Vi graver ca. 100 kilometer jordvarmeslanger ned pr. år i forbindelse med etablering af jordvarmeanlæg.

Stor og erfaring og viden

Det kræver både erfaring og viden for at være i stand til at få mest muligt udbytte ud af nedgravningen, således at jordvarmeslangerne ligger korrekt. Dét kan du regne med fra Gravenissen ApS.

Lad os om at planlægge det fra ende til anden, så du ikke skal bekymre dig om noget som helst. Vi gør meget ud af at planlægge udgravningen omhyggeligt. Vi tager udgangspunkt i at udforme et tilbud baseret på nedgravning i 90 cm dybde og 100 cm mellem hver bane. Jorden planeres efterfølgende, således at der opnås en plan overflade.

Spar penge på varmebudgettet med jordvarme

Har du gjort dig forhåbninger om at spare penge på varmebudgettet, er jordvarme en rigtig god løsning. Det kræver ingen vedligeholdelse, og det er forholdsvist let at etablere ved nybyg eller ombyg. Bruger du oliefyr eller elvarme, er der mange penge at spare på sigt. Det koster naturligvis at få gravet jordvarmeslangerne ned til det, men det er en engangsbetaling, som er tjent hjem i løbet af relativt kort tid. Og uanset hvor i Esbjerg, Ribe eller omegnen du bor, kommer vi gerne til dig og laver jordvarme.

Hvorfor jordvarme?

Alternativet til dyre brændsler er blevet så gode, og især jordvarme kan skære en væsentlig del af dit budget til at opvarme huset af. Vi har ekspertisen til at hjælpe dig i mål med at få gravet korrekt ud, så tag endelig fat i os for at få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Grøn energi er vejen frem

Der er ingen tvivl om, at grøn energi er vejen frem. I vores higen og søgen efter alternativer, der kan gøre os CO2-neutrale, er jordvarme et godt bud på en fornuftig løsning, der tilgodeser både natur og mennesker. Jordvarmeanlæg bruger ganske rigtigt nok strøm til at omdanne jordvarme til energi, men ikke desto mindre er det en væsentlig besparelse sammenlignet med førnævnte oliefyr eller elvarme.

Har du andre ønsker til mål til udgravningen, er vi naturligvis også klar til at levere dette, og vi kommer gerne med gode råd til, hvorledes dit projekt kan udforme sig, så du får den bedste og mest rentable løsning.

Masser af fordele ved jordvarme

Skal du bruge en kyndig fagmand til udgravning af jordvarme i Esbjerg og Ribe? Så kan du være sikker på, at vores mangeårige erfaring er med til at højne kvaliteten og præcisionen af vores leverance. Med fokus på dine behov, ønsker og krav forsøger vi at imødekomme disse på bedst mulige vis. Der er nogle helt klare fordele ved at få lagt jordvarme. Hvorfor det er en god investering at få en rutineret entreprenør til at gøre det indledningsvise gravearbejde.

Fordelene ved jordvarme er for eksempel høj effekt og udnyttelse af varmen, lave driftsomkostninger, stabil varme og billig i drift. Kan du også se de åbenlyse fordele ved at få gravet ud til jordvarme? Så er vi parate til at hjælpe dig med din opgave.

Kontakt os

Kontakt os på telefon Jan: 21 75 13 89 eller skriv til jan@gravenissen.dk.

GraveNissen ApS der graver jord ud ifm. jordvarme i Esbjerg

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os